Buitenzonwering

Zit je graag lekker buiten of in je tuinkamer? Maar is de zon jou af en toe iets te fel? Dan kan een buitenzonwering uitkomst bieden. Rolluiken, screens en terrasschermen behoren tot de collectie van Lenis buitenleven. Deze zijn ideaal als je tijdens een warme zomerdag toe bent aan schaduw en verkoeling. Kies voor een screen of zonnescherm voor verkoeling binnen in je huis of een terrasscherm voor schaduw in de tuin.

Doordat een buitenzonwering wordt bevestigd aan de buitenkant van het huis of tuinkamer, zorgt dit meteen voor een andere uitstraling van je woning. Het is dus belangrijk om te kiezen voor kwaliteit en design. Denk eens na over kleuren en materialen die mooi staan bij je huis.

Voordelen van buitenzonwering Ten eerste is een buitenzonwering natuurlijk warmtewerend. Warmte wordt buiten gehouden en zo kun jij in de zomer heerlijk genieten van een koele plek. Ook beschermt een buitenzonwering je tegen UV-straling.
Bovendien biedt buitenzonwering bescherming tegen verkleuring van het interieur. Het is zonde als je vloer of meubels verkleuren door het zonlicht. Dit kan worden voorkomen door middel van buitenzonwering. Ook kan er energie worden bespaard. Doordat de zon op een natuurlijke manier buiten wordt gehouden, bespaart dit kosten op de airconditioning. Rolluiken bieden bescherming tegen inbraak. Dit geeft een fijn gevoel van veiligheid voor het hele gezin.